kolikkopeli ilmaiseksi klassinen bonuksen

Useimmat verkkopeliohjelmistoamme tarjoavat kolmen rullan klassisia kolikkopelejä yksinkertaisesti ole tavallinen muoto. Useimmat niistä ovat yhden maksaa linja pelejä ja ainoa piirre, että ne on yleensä on kerroin symboli. Kuitenkin Vegas Teknologia on poikennut tästä käytännöstä. Sisällä Kolikkopelit luokka se on luonut osa luokan nimeltään 3 Reel bonus kolikkopelit. Nämä online slot pelejä on bonus pelin toisella näytöllä. Klassikko slot pelejä ilman bonuspelejä ryhmitellään 3 kiekon ilmainen kolikkopeli.

On kahdeksan pelejä lueteltu 3 Reel bonuksen Slots Vegas Technology online-kasinoihin. Useimmissa näistä kolikkopelit bonuskoodi toinen näyttö on identtisesti jäsennelty. Visuaalinen hoito on erilainen, koska eri teemoja peleistä. On olemassa kaksi ehtoa aktivointi bonus pelin toisella näytöllä. Ensimmäinen ehto on, että pelaaja tulee panostaa kolme kolikkoa, mikä on suurin. Pelanneet yhden tai kaksi kolikkoa ei laukaise bonus pelin. Yksi symboleista vahvasti sidoksissa teema klassinen suomalainen kolikkopeli on nimetty bonus symboli. Tämä symboli on ilmestyy voittolinjalle. Yleensä se voi esiintyä missä tahansa kolme kiekkoa.

Kun bonuspeli aktivoituu voittotaulukko edellä rullia tyhjennetään luoda toinen näyttö. Yhdeksän eriä esineen näkyvät tällä näytöllä. Jälleen nämä esineet liittyvät teemat ilmainen kolikkopeli johdosta http://www.nettikolikkopelit.net/. Pelaaja on valita yksi yhdeksästä kohteita ja se paljastaa bonuksen. Pelaaja voi joko hyväksyä tämän tarjouksen tai hän voi hylätä sen ja valita yksi jäljellä kahdeksan kohteita. Jos hän valitsee jälkimmäisen vaihtoehdon sitten hän joutui luopumaan ensimmäinen valinta. Pelaaja voi taas hyväksyä tai hylätä toinen vaihtoehto, mutta jos hän hylkää toinen vaihtoehto niin hän pitää tilassa hyväksymään bonus paljasti kolmannen valinta.

ilmainen kolikkopeli

Mennä Kulta on olympialaiset teemalla paras klassikko bonus kolikkopeli. Olympiasoihdun on bonus symboli. Yhdeksän kohteita toisen ruudun ovat kultamitalia kanssa logoja eri olympialajien painettu niitä. Turkki Aika on kiitospäivä teemalla slot peli. Bonus symboli on kurpitsan kakku. Kohteita toisen ruudun ovat kalkkunoita. Lisäsi kosketusnäyttö on, että kun Turkki on poimittu se kääntyy herkullinen paisti lautasen. Pinata Fiesta on meksikolainen teema klassinen bonus slot jossa visuaalinen järjestys on hieman muokattu. Pinata on bonus symboli. Kun bonuspeli käynnistyy kolme merkkiä ruudulle kanssa Pinata. Pelaaja valitsee yhden niistä, joka rikkoo Pinata ja yhdeksän suklaata tulevat kaatamalla ulos. Peli sitten seuraa tavanomaisia malleja.